Powerfinn
  Etusivu      Yhtiö      Myynti   

         
         
   


POWERFINN OY
Joensuunkatu 7D
FIN-24100 Salo, Finland
Tel. +358-(0)2-777 290
E-mail info@powerfinn.fi
  

Powerfinn Oy

Akkuvaraajia, teholähteitä ja DC/DC-konverttereita

Powerfinn Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut vakioitujen ja erikoisvalmisteisten akkuvaraajien, teholähteiden ja DC/DC-konverttereiden markkinoimiseen, kehittämiseen ja valmistamiseen.

Kaikkien akkuvaraajien suunnittelussa ja valmistuksessa pyritään optimaalisen varauksen ja akkujen maksimaalisen käyttöajan saavuttamiseen. Varaajat suunnitellaan akun tyypin, käyttöalueen ja varausajan mukaan. Powerfinn Oy:n tuotteiden pääkäyttökohteita Euroopassa ovat ajovoima-akut, kuljetus ja ajoneuvot, energia, puolustus sekä teollisuuden vaativat käyttökohteet.

YHTIÍ

Yhtiö sijaitsee Salossa, Lounais-Suomessa ja se on perustettu vuonna 1989.

Powerfinn Oy on johtavia yrityksiä akkuvaraajamarkkinoilla sekä erikoisvalmisteisten teholähteiden ja DC/DC-konvertteriratkaisujen valmistajana.

Powerfinn on luotettava toimittaja erinomaisen suorituskykynsä, tehokkuutensa ja luotettavien ratkaisujensa ansiosta.

Powerfinn Oy:n suunnittelutaito ja kyky ratkaista teholähteiden ja akkuvaraajien käyttöön liittyviä vaativia teknisiä haasteita tekevät siitä alan edelläkävijän.

Powerfinn Oy on sertifioitu ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaan.

ISO9001

ISO14001

 

 

 

 

Powerfinn on osa Micropower Group -konsernia. Konserni koostuu tällä hetkellä seitsemästä (7) yhtiöstä ja sen liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 170 työntekijää.

 

 

Visio

Powerfinn Oy tulee olemaan vaativien ja optimaalisten akkuvaraajaratkaisujen johtava valmistaja Euroopassa.

Strategia

Powerfinn Oy myötävaikuttaa akkuvaraajateollisuuteen erinomaisella osaamisellaan sekä joustavalla tuotannollaan ja valmistaa tuotteet jokaisen markkina-alueen ja asiakkaan ehtojen ja vaatimusten mukaisesti.

 

Laatu- ja ympäristöpolitiikka 

Powerfinn Oy:n tavoite on menestyä liiketaloudellisin perustein ja olla mieluinen  yhteistyökumppani. Etsimme jatkuvasti keinoja parantaa tuotteitamme, palvelujamme ja toimintatapaamme, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden odotuksia.

Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa tunnistamme ympäristönäkökohdat ja minimoimme ympäristön kuormituksen. Tiedostamme tuotteidemme korkean laadun ja pienemmän ympäristökuormituksen välisen yhteyden. Ympäristökuormitus pienenee, koska korjattavaksi ja huollettavaksi kuljetuksia on harvemmin, hukkaenergian kulutus on alhaisempi ja rikkoutuneiden laitteiden synnyttämää elektroniikkaromua syntyy vähemmän. Olemme siten sitoutuneet jatkuvasti parantamaan tuotteidemme laatua ja samalla sen kautta ympäristönsuojelun tasoa.

Toiminnassamme olemme sitoutuneet noudattamaan voimassa olevia laatuun, turvallisuuteen ja ympäristönäkökohtiin liittyviä säädöksiä.

Joensuunkatu 7D "Nakola"

  
         
   
MicroPower
Powerfinn is part of Micropower group.

 
   

 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy